Župne obavijesti 5.1.2020.

  1. nedjelja po Božiću,/god. A; 5. 1. 2020.
  1. Zahvaljujem se svima vama koji ste nas svećenike čekali strpljivo i radosno za blagoslov obitelji. Drago mi je kada se osjeti da smo dobro došli. Također mi je drago da su nas, skoro u svim obiteljima dočekali s upaljenom svijećom, blagoslovljenom vodom i raspelom na stolu.
  1. Hvala ministrantima pratiteljima koji su nas svećenike pratili u blagoslovu obitelji.
  1. Ako kojim slučajem netko nije bio doma kada smo dolazili neka mi se jave pa ću ja doći naknado blagosloviti ih.
  1. Sutra slavimo svetkovinu Bogojavljenja. I milostinja koja se skupi kako na Petrovom selu, isto tako ovdje u matici, bit će proslijeđena za Papinska misijska djela za potrebe djece o kojima skrbe misionari.
  1. Sutra na Bogojavljenje, sveta misa i blagoslov vode na Petrovom selu bit će u 9,00h nakon čega je blagoslov obitelji, a u matici će sv. misa biti navečer u 18,00.
  1. Iduću nedjelju slavimo blagdan Krštenja Gospodinova, tim blagdanom završava božićno vrijeme.
  1. Statistike od 2019. ću vam dati u iduću nedjelju jer ću do tada završiti i blagoslov obitelji, te ću moći imati preciznije podatke o vjerničkom stanju naše župe.
  1. U nedjelju 2. veljače, na Kandeloru (Svijećnicu), bit će prijenos sv. mise na HRT1 iz naše župe. Misu koja je redovitu u 11,00h, pomaknut ćemo na 10,00h. pod tom misom u 10,00 pjevat će naša dva zbora.